web analytics
Gå till innehåll

Snart är det dags för operation

Nedräkningen har börjat. Om tre veckor så ligger jag på operationsbordet och gör en Gastic bypass operation. Jag är lite nervös så klart men det tillhör. Samtidigt så är jag förväntansfull inför det nya livet jag startar efter denna operation. Det kommer bli en lång resa men jag har kommit halvvägs känns det som. Jag skulle ha börjat med flyt på heltid i går men det blev ändrat då de gömde bort att ge mig en tid för provtagning innan jag börjar med flyt. Nu ska jag in på fredag så på lördag börjar jag med flyt på heltid.

Innan så var jag orolig för att inte kunna klara det men nu vet jag att jag fixar det. Jag började i tid med att vänja min kropp och jag har tagit bort ett mål i taget. Förra veckan så gick jag på flyt i fyra dagar för att se om jag kunde få min kropp att vänja sig vid bara flyt och det var inga problem. Jag har käkat Kromtabletter som har hjälpt mig att ta bort sockersuget och de har fungerat. Jag kommer att fortsätta med dom i alla fall till operationsdagen.

Annars flyter det på som vanligt här hemma. Jag är i en liten off period men det är inte så konstigt. Det har varit en hel del här hemma den sista tiden och kroppen säger ifrån på sitt sätt. Just nu så finns jag bara och tar dagarna som den kommer.

Nu ska jag göra lite kaffe. Ni får ha en fortatt fin dag. Här regnar det så jag ska läsa en bok tror jag. Sköt om er.

Publicerat den Kategorier Gastric Bypass

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.