Gå till innehåll

Snart dags för trädgårdsmöblerna

Sitter i Kalmar med ungdomarna som spelar datorspel. Det är lugnt fast det finns några barn här. Rätt så skönt med andra ord. Medan de spelar så sitter jag och tittar efter utemöbler. Jag har alltid velat ha en Loungegrupp. Jag tycker det ser så mysigt ut. Vi har några restauranger här i stan och de har Loungegrupper och de är riktigt sköna att sitta i. Tänk och ha en sådan i trädgården. Sitta i den en vacker sommardag och läsa en spännande bok.  Ta en kopp kaffe. Ja är et riktigt varmt så blir det ett glas isvatten.

Vi behöver utöka våra trädgårdsmöbler. Vi är många och vi ska ju helst få plats alla och får vi då gäster med så behövs det några grupper. Ska ta ett snack med mannen min och börja planera för vår och sommar i vår trädgård.

Jag var inne på sidan chilli.se och tog en titt på deras Loungegrupper och där fann jag en som fångade mitt intresse. Bologna hette den och det fanns vanliga sittplatser och sedan på ena sidan så gick det ut en plats. Där hade man kunnat lägga upp benen när man läste sin bok.

Nedan ser ni Loungegruppen som jag är intresserad av. Vad tycker ni? Visst ser den fin och inbjudande ut?!

Bologna

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: