web analytics
Gå till innehåll

X lan center

Då sitter man i Robins och Stéphanies skola.  Robin med kompisar håller i ett Lan till söndag och jag är med och hjälper till. Mina barn är med på Lanet med så det passar ju bra. Då kan jag ha koll på dom. Vi åkte i morse med ett släp fullt med datorer och sängkläder samt mat.

Jag och Stéphanie var och handlade innan idag och jag och Beatrice gick senare till apoteket så jag kunde få ut min medicin. Det blev en mil ca idag så jag har fått lite motion idag. Det har dock varit lite stressigt som min kropp märkte av så det blev en vila innan. Man är inte så gammal men en vila om dagen är ett måste ibland.

Sitter här med ont i min rygg och nacke men vi har roligt. Vi är köksansvariga och har hand om maten och försäljning av godis. Barnen leker och har roligt. De sitter vid sina datorer eller så spelar de spel och pingis.

Bilderna nedan är inte av den bästa kvalitén men man ser lite vad ungdomarna sysslar med 🙂

image

image

image

image

image

image

image

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: