web analytics
Gå till innehåll

Snö och lite blåst

Tävla och vinn lagom till Alla hjärtans dag | Sjubarnsmamma.se.

Ja missa inte min tävling där ni kan vinna ett halsband. För att komma till tävlingen så trycker ni på länken ovan. Jag lovar att den som vinner kommer få hem den lagom till alla hjärtans dag.

Det började snöa i går. Jag trodde inte att det skulle ligga kvar men det gjorde det. Det var lite snö på marken i morse när vi gick ut och mer lär det väl komma. Jag hatar verkligen snön. Visst är den fin och titta på men jag hade klarat mig utan den. Sen har ju ungarna roligt när de åker pulka och så men för min egen del så hade jag kunnat vara utan vintern helt och hållet.

Fredrik fick larm i morse så jag trodde att jag skulle få gå med barnen men han kom lagom till det var dags att gå. Skönt för mig..hahaha...

Nu sitter jag här och har ätit frukost. Kaffet står här bredvid och jag njuter lite av tystnaden. Det är skönt att lyssna på den ibland för det är inte ofta som den kommer hit...hahaha...men det har ju sin naturliga förklaring. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och sedan får jag väl göra lite nytta. Ha en fin dag mina vänner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: