web analytics
Gå till innehåll

Snöfall över hela Sverige

Den rubriken mötte mina ögon när jag surfade in på aftonbladet. Kalla kårar längs ryggraden. Jag hatar snö! Den första är vacker men den kan försvinna lika fort som den kommit.

De har utfärdat klass1-varning. Det blir is på vägarna och risken för olyckor är stor. Hur mycket man ska tro på det vet jag inte men det är väl bäst att ta det på allvar.

Hade jag kunnat o haft möjlighet så hade jag flyttat utomlands på höst o vinter-halvåret. Hösten kan vara vacker den med men idag är det grått och regnigt.

Jag hoppas det är uppehåll när vi ska ta pappa till stan. VI hade tänkt o gå en stund med honom där samt sen gå till chinan o äta lunch.

Har inga större planer för dagen annars. Det blir småplock som vanligt. Ska ta undan de kläder som Stéphanie sorterade bort från sin garderob. Det var inte lite som åkte. Jag sa till henne att ta bort allt som hon inte går med. Att hon hade mycket kläder visste jag men inte att det var så mycket.

2 1/2 säck rensade hon bort o då har hon fortfarande kläder i garderoben. Lite mer lagom nu då. Jag har redan rensat tvillingarnas men jag tyckte det var bättre att Stéphanie rensade själv. Risken är att jag hade tagit bort sådant som hon vill ha o går i 😉

Vad ska ni hitta på med idag då?

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

4 reaktioner på ”Snöfall över hela Sverige

 1. Anna

  Gillar inte heller vinter, jag är en sommarmänniska 🙂
  Vill också bo utomlands senare och den möjligheten kanske blir sann för min man är från Turkiet 🙂
  Så vi kommer ju vara där mer och mer sen.
  Nu ska jag åka till min lilla mamma och hälsa på.
  Ha en bra dag! kram Anna

  Svara
 2. Flerbarnsliv

  Jag gillar inte heller vintern. Men det är inte snön det beror på, det är kylan. Jag hatar att frysa, och det gör jag jämnt på vintern.

  Här ska det städas idag, inför husvisningen i morgon.

  Ha en bra dag
  Kramiz

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: