web analytics
Gå till innehåll

Snow of Sweden – Vackra smycken

Go middag alla läsare. hoppas ni haft en fin dag så här långt. Själv sitter jag här med mitt kaffe och försöker hitta något fint till min dotter som fyller år om någon månad. Jag sökte egentligen efter en doppresent till mitt barnbarn men har även ögonen öppna för ett fint smycke till min dotter. Jag vet vad jag ska köpa till mitt barnbarn men sitter fortfarande och funderar på vad jag ska köpa till min dotter. Ska det vara halsband, armband eller örhänge? Eller rentav ett set? Kanske hade det varit enklare att gå till en butik i stan men jag kikar helst på smycken på nätet. Det av flera skäl. För det första så brukar det vara billigare men sen kan man sitta i lugn och ro och läsa om produkten.

Jag hittade ett jättefint armband som är designad av Snö of Sweden. Ni kan se vilket det är på bilden nedan. Jag fastnade för det direkt. Det var sött och stilrent och jag tror att det skulle passa min dotter alldeles utmärkt. Hon skulle kunna bära det både till fest och vardag. Priset var inte så farligt heller. Vad tycker du? Visst var det fint?Snow of Sweden

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: