web analytics
Gå till innehåll

Solförmörkelse

I natt fick jag i alla fall sova. Det kan jag inte säga att jag fick förra natten. Jag låg och stittade på klockan då till hon var strax efter 3 på natten sen valde jag att vända på huvudet. Jag somnade och vaknade hela tiden och under den tiden jag sov så hade jag mycket konstiga drömmar. Drömmar om är svåra att återberätta men de var konstiga.
 
Nu sitter jag här iaf och känner mig nyvaken fast jag varit upp ett tag. Jag tror att det är något skit som går för det är många som varit sjuka. Även inom familjen men är det inte bättre att det bara bryter ut då?Jag fick ett tips av en av mina läsare i förra inlägget. Man skulle ta 10-15 vitpepparkorn tillsammans med cola om man hade det. Sen var det bara och svälja det. Jag har hört att vitlök ska vara bra så detta fungerar kanske med. Värt att testa det kanske.
 
Jag läste i aftonbladet att månen täckte nästan solen och solen såg ut som en halvmåne. Har ni sett en solförmörkelse? Jag ahr aldrig gjort det. Denna gången sov jag som en stock men någon gång får man aknske se det. De som har sett det en gång tycker det är så fint. Vad är det för speciellt med det egentligen?
 
Nej nu är det en kopp kaffe som gäller, Kanske så blir jag som en människa efter den. Ha en fin dag mina vänner.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Solförmörkelse

 1. Lilian

  Goer fortsättning....har varit med om en solförmörkelse o det var i forntiden (1954). Det blev så mörkt som på natten, fast det var sen sommar Fåglarna tystnade o det blev lite spökligt faktiskt. Kommer så väl ihåg detta. Tittar in lite då o då på din blogg. Kul !Skall knalla ut med våra vovvar, fast man får gå försiktigt, det är ishalka. Ha det gott alla /Lilian

  Svara
 2. Smulan

  Tack för din kommentar 😀
  Det låter lite kusligt men samtidigt spännande. Jag har aldrig upplevt det själv men hoppas på att få göra det.

  Roligt att du kikar in ibland. Du är så välkommen. Ja gå försiktigt för det är verkligen halt ute. Här går man på nålar för att man är rädd för att trilla. Det är ju inte överallt dom sandar eller saltar precis.

  Önskar sig en god fortsättning!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: