Gå till innehåll

Sommarlov väntar :-)

Jag har alltid älskat att skriva. Det har varit som en terapi för mig på något sätt. Jag har skrivit noveller som jag har funderat på att göra om till romaner, men jag vet inte. DOm ligger fortfarande i min låda. Jag får väl se vad som kommer hända med dom.

Just nu skriver jag om mitt liv. Mitt lilla patetiska liv kan jag tänka ibland. Det var inte så enkelt att börja men idag har orden flödat ur mig. Jag har nu kommit till sidan 28. Det är kanske inte så långt egentligen men för mig är det rätt så långt kommen faktiskt. Jag har inte tagit med allt för en del minnen som jag har flyter iväg när jag försöker ta dom till mig. Dessa minnen kommer förmodligen att visa sig en dag men innan jag kan fånga dom utan att kämpa för det så låter jag dom vara.

Idag så kommer de stora barnen hem. Vi ska röja ute på altanen och de ska hjälpa oss med det. Jag kan inte bära något så under tiden som de röjer där så städar jag inomhus. Ska bli skönt och kunna få det fint på altanen så vi kan sitta där ute de fina sommarkvällarna som väntar. Vi använder ju altanen som förråd i stort sett varje vinter.

Idag så slutar mina två yngsta barn i skolan. De längtar verkligen. Till hösten så går Pontus upp till den stora skolan där Hampus går. Han hade valt Spanska som tillval men han är osäker på om han får det. Tydligen så var det många som har valt just spanska och Pontus var lite sen med att lämna in lappen. Men jag tycker ändå att han borde ha samma chans som alla de andra. Det finns ju en orsak till varför han inte kunde lämna in lappen i tid. Men vi får se. Får han inte spanska så har han valt tyska.

Hampus läser ju spanska i skolan och han tycker att grammatiken är svår men han är ändå godkänd i kursen. Dock så fick han ett toppenbetyg i Engelska. Han är den första i vår familj som får ett A 🙂

Nu ska jag ta hand om min tvätt. Ni får ha en fin dag. Sköt om er. Tänk på at ni är värdefulla <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: