web analytics
Gå till innehåll

Sömnlösa nätter

Har varit vaken i snart en timme. Gick upp klockan ett i natt efter cirka tre timmars sömn. Det är inte konstigt att man är trött om dagarna för jag får inte många timmars sömn per natt. Jag vaknar och kan inte somna om och får ingen ro att ligga kvar så jag går upp. Sitter med en kopp kaffe och lyssnar på tystnaden. Jag hoppas ni alla sover gott och drömmer sött.

Sista helgen innan lovet slut. På måndag åker Hampus iväg med fritidsgården för att åka skidor. På tisdag så börjar åter skolorna. Det är vårterminen och det känns riktigt bra för det är på rätt sida av året. Det innebär att om cirka två månader så är det vår och det går snabbt bort mot sommar.

Det är riktigt kallt om dagarna nu men vi har inte fått någon snö än. Nja...eller det kom lite i förgår kväll och det var lite vitt på marken i går morse men det är borta nu. Men det lär ju komma mer.

I helgen är det tvätt och städ som gäller. Julen ska tas undan och jag ska fortsätta med att putsa fönster. Köket är taget så idag ska jag försöka sikta in mig på vardagsrummet. Det är skönt att få undan det som inte ska vara där. Som julgranen och tomtarna.

Jag hoppas att ni får en underbar dag. Sköt om er <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: