web analytics
Gå till innehåll

Sömnlösa nätter

Då ligger man här sömlös mitt i natten. Jag ska upp om några timmar och har gjort ett tappert försök att somna om men det vill sig inte. Det kommer bli en lång dag.

Jag har varit i Göteborg hela gångna veckan. Varit hos min yngsta dotter och blivit bortskämd. Saknar henne redan men vi ses igen om några veckor. Hon kommer till Öland under skördefesten. Vi ska fira tvillingarna samma helg. De fyller 20 år i november. Förstår inte vart dessa år har tagit vägen.

Vi hade tur med vädret i Göteborg. Det var varmt och soligt. Hade min äldsta hund Sally med mig. Min dotter ville träffa henne utifall att hon inte klarar av den kommande operation. Hennes cancerknöl har vuxit lite men hon är pigg och glad. Hon är under uppsikt.

Igår gick vi omkring i Göteborg och kikade runt. Vi väntade in tåget vi skulle ta. Det blev en mysig dag. Sally njöt för fullt.

Idag är det dags för terapin. Det hade varit skönt om jag hade kunnat gå dit något utvilad men det blir inte så nu. Dessa sömnlösa nätter är inte roliga. Jag hoppas att ni sover gott i alla fall. Önskar er en fin dag. Kram kram.

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.