web analytics
Gå till innehåll

Små guldkorn I livet

Tänk att det redan är september månad. Dagarna springer iväg och jag hinner knappt inte med. Hösten har börjat och bjuder på fina dagar. Det gäller att ta vara på det som bjuds. Snart väntar regn och rusk.

Jag har varit hos min yngsta dotter hela förra veckan. Hon jobbade dom flesta dagarna men vi hann med en hel del ändå. Det har varit en mycket fin vecka. Det är roligt när barnen blir stora och sköter sig själva. Det blir en helt annan relation. Beatrice är så otroligt duktig. Hon var 19 år gammal när hon flyttade tvärs över hela landet och började om på egen kula. Hon är klok och förståndig. Tänker igenom saker och ting g innan hon gör slag i saken. Festar aldrig och sköter sitt jobb.

Hennes tvillingbror flyttade till eget i helgen. Han jobbar på Sibylla och tar hand om sin son som snart blir två år. Jag har en annan son som har två egna barn och ett bonusbarn, vilket innebär att jag har 4 barnbarn som jag träffar så ofta jag bara kan. Robin har haft hand om sina barn i stort sett på heltid sedan Sebastian var liten. Han har träffat en underbar tjej som har en dotter (mitt bonus barnbarn). Jag var hos dom i måndags till tisdagen då de behövde barnvakt. Så klart ställde jag upp. Älskar att vara med mina hjärtan!

Vad vore livet utan dessa små oskuldsfulla varelser? Jag älskar dom alla mer än livet!

Ja det finns många små guldkorn i mitt liv. Försöker ta fram dom när skuggorna från förr sakta sänker sig inom mig. I måndags var jag åter igen på terapin. Det var mycket ångest I rummet. När dörrar öppnas i andra rum runtomkring så hör man ett lufttryck utjämning och jag hoppar på till varenda gång. I måndags mer än vad jag brukar. Hjärnan arbetar ibland på högvarv och det tröttar ut mig. När jag kom hem till Stéphanie efteråt så var jag så trött. Orkade knappt hålla mig vaken. Igår däckade jag redan på förmiddagen. Så brukar det se ut dagarna efter terapin.

Jag ska ta något att äta och sedan bara finnas till och ta dagen som den kommer. Jag hoppas att ni har det bra. Önskar er en fin dag!

Beatrice och Sally njuter av vädret i Göteborg City ❤️

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Små guldkorn I livet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: