web analytics
Gå till innehåll

Sovmorgon? Vad är det?

Vad är sovmorgon för något? Är det något man äter? Eller?

Kl 06:30 var min minste pigg och glad. En annan var inte det kan jag säga. Kom i säng sent i går kväll fast jag skulle gå o lägga mig tidigt. Jag kom helt enkelt inte till ro. Dagen i går blev långt ifrån vad jag hade trott och planerat att den skulle bli.

Jag gick upp till min pappa o tog ut honom för en promenad. Vi tog en fika i stan o sen tänkte vi gå en runda, men ett telefonsamtal ändrade på mina planer. Det blev ett viktigt möte i stället och det som blev sagt där har jag fortfarande inte smält o det lär jag väl aldrig göra tror jag.

Oavsett så det mötet gjorde så att jag skulle gå på ytterliggare ett några timmar senare. Kvällen i går blev som den blev. Den vill jag inte uppleva igen.

Hur som helst så kom jag till sängen kl 00:48 för att vara exakt. Något trött och med huvudvärk. Jag somnade o vaknade som sagt till min pigga son kl halv sju i morse.

Sitter här nu som en liten zombie men det är väl så det ska vara. Dagen idag ska jag tvätta o vika tvätt. Det är mina planer för idag. Jag hoppas att det är något som jag kan fullfölja utan att något annat tråkigt kommer emellan.

Ha en fin dag!

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: