web analytics
Gå till innehåll

Stéphanies födelsedag och mors dag

Dagarna har sprungit iväg och jag har inte hunnit skriva här i bloggen ordentligt. I söndags så fyllde min stora dotter 16 år. Ja tiden har verkligen sprungit iväg. Det var inte så längesedan som jag åkte in till BB i Lund för att föda henne. Värkarna kom igång på morgonen och min dåvarande sambo skulle köra oss in. Det blev lite kaos där för han hade ingen bensin i bilen nästan. Det första vi fick göra var att leta upp en bensinmack och det var inte det enklaste när man bor i en liten byhåla.

Vi hittade en mack efter lite sökande och for iväg. När vi kom till Eslöv så hade värkarna tagit till sig lite och jag ville att vi skulle köra upp till mina föräldrar för de bodde där. De kunde köra oss in, men sambon ville att vi skulle ta en ambulans. Lite onödigt tyckte jag men vi stannade till utanför deras och de kom och tittade till mig lite. De körde mig in till BB och gudarna ska veta att det  arv inte skönt att sitta där och ha värkar när de kör som galningar.

Jag kom in och värkarna avtog där och då. Typiskt, men de kom tillbaka sedan och fram föddes en liten flicka på hela 3700 gram och 49 lång. Hon var så söt och hon fick genast smeknamnet Gullefjun. Hon var ljus och hade små små fjun på sitt lilla huvud. Flickan fick namnen Lilian Stéphanie Mikaela och Stéphanie blev tilltalsnamnet.

Idag är hon en vacker tonåring som jag ibland undrar om man inte får låsa in i ett rum i källaren (skämt). Hon kommer att knäcka många killars hjärtan den tjejen.

Jag säger ett stort GRATTIS ännu en gång i efterskott. Hon firades med tårta som min svärmor hade gjort till henne och hon fick en del presenter. Vi fikade gott på altanen och sedan på kvällen gick vi ut och åt på Pappa Blå här i stan. Det var ju mors dag samma dag så vi firade det med. Jag fick fina presenter och både jag och Stéphanie hade en mycket fin dag. Ja även min svärmor för vi firade henne med.

Stéphanie fick kläder och pengar, godis och jag fick en trimmer, presentkort, godis, kortlek, fina ljus, trisslott och en film.

Här nedan ser ni några bilder från dagen.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: