web analytics
Gå till innehåll

Stockholmsresan samt allsången på torget

Ja dagarna går fort som vi alla vet. Jag skulle ha skrivit om helgens bravader i måndags men jag har inte hunnit. I fredags, (snart en vecka sedan) så åkte jag och Fredrik med Silverlinjen upp till Stockholm där vi skulle se Dolly Partons konsert senare på kvällen. Vi köpte biljetterna redan i oktober förra året så det har varit en lång väntan men det var det värt. Är det nå¨gon som kan underhålla sin publik så är det Dolly parton 🙂

Konserten varade i ca två timmar och det var full fart hela tiden. Det var mycket folk på plats men vi hade de flesta runtomkring oss för vi satt på tredje raden och hade Dolly bara några meter ifrån oss. Biljetterna kostade lite extra men jag lägger hellre pengarna på bra platser än på en massa krims krams.

Vi hade bokat hotell Globen i samma veva och rummen var jättefina och luftiga. Det var frukostbuffé som var kanon. De höll på att bygga om lite så det var ju mindre roligt men det kommer nog bli bra när allt är klart.

20140716-150719-54439038.jpg

20140716-150719-54439212.jpg

20140716-150718-54438839.jpg

på lördagen som träffade vi Fredriks kusin Allan och hans sambo Juana. Vi gick gata upp och gata ner i Stockholm. Det blev en tur i gamla stan där vi fikade. Sen gick vi till hamnen och följde sedan turen där Olof Palme gick den dagen då han blev mördad den 28 februari 1986. Jag har gått där förut men det är intressant och höra historien ännu en gång. Som den socialdemokrat jag är så blev det en tur till Olof Palmes gravsten där jag lade en ros.

Det blev många timmars gående i Stockholm denna fina lördag. Vi tog en glass och satte oss en stund i kungsträdgården och vi gick förbi slottet där de precis bytte vakter när vi kom.

 

Gamla Stan

 

IMG_0571

IMG_0577

 

Olof Palmes grav
IMG_0602

IMG_0606

Stockholms slott. Jag fick använda mig av panorama för att få in hela slottet

IMG_0642

 

Fredrik och Allan

IMG_0580

 

IMG_0630

 

På söndagen var det dags att åka hem igen men vi hade några timmar till godo innan bussen gick vidare. Vi mötte upp Allan och Juana och gick en runda till i stan. Tog en glass och bara fanns för en stund. Det var jättetrevligt och helgen hade verkligen varit skön och underbar på alla sätt och vis.

 

Allan och juana

IMG_0656

Resan hem gick rätt så fort tyckte jag. Vi åkte vid 16:00 och var hemma 22:30 ca. När vi kom hem så möttes vi av ett mörkt hus men det fanns tända ljus i hallen, sovrummet och köket. Vi gick sakta in och såg att det var så fint städat. ingen disk på bänkarna och det var fint och rent på golvet. Inne i sovrummet så låg det en chokladask där det stod Kärlek på i sängen och under den låg det rosor.

På köksbordet var det tända ljus och det var så fint där. Jag gick sakta in i vardagsrummet och där möts jag av ett stort skratt. Där inne satt barnen och det var dom som hade städat hela huset med hjälp av min väninna Maria. Det var så roligt att komma hem till allt detta. Vi har verkligen underbara barn!

IMG_0660

Ja det var lite om helgen. Dagarna efter helgen har sprungit iväg. Jag håller på att köpa in det som behövs till bröllopet och samtidigt försöker jag planera för veckan som kommer då vi ska vara i Böda. Fredrik ska arbeta men jag och barnen kommer att ha semester haha.

Igår var det allsång på torget. Det var Black Jack som stod för underhållningen och Kamelbonden från öland var oxå med samt Tomas Ravelli. Det var mycket trevligt och det fanns mycket folk som var där och tittade.

IMG_0725
IMG_0731

IMG_0763

IMG_0801

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

2 reaktioner på ”Stockholmsresan samt allsången på torget

    1. admin

      Ja det är tredje gången för mig och det är lika roligt var gång. Kommer hon igen så ska jag sitta där 🙂

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: