web analytics
Gå till innehåll

stop stop stanna upp

Jag har inte gjort så mycket idag. Tvättat flera dagar i rad nu och idag så sa kroppen stop och belägg. Inget jobb idag inte. Jag är trött och det är kanske inte så konstigt men jag tycker inte om att vara trött. Man orkar ju inte med att göra någonting. Att det är mörkt och dystert ute gör ju inte saken bättre. Jag gick till affären för en stund sen och medan jag var inne i butiken så mörknade det till ordentligt. Jag var inne i butiken i ca 10 minuter bara. Så tråkig årstid!

Det är snart helg och jag har inga planer för helgen. Inte mer än att försöka piggna till. Jag har varit sjuk och det märks att man inte är 20 år längre. Det tar längre tid för kroppen att bli pigg nu känns det som. Hur ska det bli om 20 år då?

Jag ska upp och ta mig en varm dusch, sen blir det sängen för mig. Jag längtar efter min kudde. Ha en fin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: