web analytics
Gå till innehåll

Sverige Vinner!

Jag skulle gå och lägga mig men jag fastnade framför TV:n.  Det är ju kval på Eurovision Song Contest. (det är kval va?) Jag var ju bara tvungen att lyssna på hur de andra lät och enligt mina öron så ska inte Loreen vara orolig för seger. Vilken musik de andra länderna har!

Jag har sagt tidigare att jag tror att Sverige kommer bland de 8 bästa. Jag säger bland de 3 bästa idag. De andra kan ju inte sjunga! Det kan Loreen och hon har ju en sådan fin röst! Jag ska inte dra alla över en kam när jag säger att de andra inte kan sjunga. Jag har inte hört alla, men de jag har hört är dåliga.

Jag lade barnen vid 20:00 och gjorde sedan ett halsband, sedan blev det duschen. Nu ska jag natta min kudde. Jag är rätt så trött för jag vaknade vid 04:30 ca i morse och hade svårt för att somna om. När jag väl hade gjort det så vaknade jag av ett plingande ljud.Det var Pontus som hade hittat Stéphanies Nintendo DS och spelade för fullt. Kl var då 06:30. Skönt att det finns morgonpigga barn....eller? 😉 God natt och sov gott goa vänner.

Intressant?

2 reaktioner på ”Sverige Vinner!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: