web analytics
Gå till innehåll

Svininfluensan på väg till Sverige

Först säger Gunilla Persson så här.

– Jag betalade inte honom för att han för det första inte slutfört arbetet och för det andra för att han gjort ett dåligt arbete. Han hade gjort precis tvärtom mot vad jag hade sagt att han skulle göra.

Sedan säger hon så här

– Det är en skurk. Han skulle göra min hemsida men kunde inte göra den alls på ett tillfredsställande sätt. Då gick han in och tog Erikas namn.

Sidan har legat upp i ett år men det är först nu som Gunilla ska stämma designern. 

Ja vad ska man säga. Att ett år efter en sådan här händelse polisanmäla någon för ett jobb som inte blivit utfört är för mig lite löjligt. Sådant anmäler man väl direkt? Hon har inte haft tid står det med. Inte haft tid? Vad tar det och ringa ett telefonsamtal? En anmälan skulle väl ta ca 20 minuter allt som allt.

Hade det varit jag som blivit lurad på detta sätt som hon påstår sig ha blivit så hade jag tagit tag i saken direkt!

Till något intressantare. Svininfluensan skakar Norge. Flera har insjuknat och en 11-åring har dött. Norge ligger inte så långt ifrån Sverige så risken finns ju att den kommer hit. Man ska nog vara försiktig när dessa smittor finns över oss. Man behöver ju inte få svininfluensan för att vara i fara egentligen. Det räcker att man har lågt imunförsvar. 

Jag glömmer aldrig  den 14 mars 2007. Hampus blev dålig på sin ettårsdag. Vi firade honom och när vi skulle äta tårta så såg han lite medtagen ut. Han hade fått feber med. Vi gav han alvedon och  tänkte att han hade fått tre dagars febern. 

Dagarna innan så hade jag precis kommit hem med min dotter som varit inlagd på sjukhuset med en hög sänka. Det visade sig inte vara en vanlig lunginflammation utan det var någon bakterie som hade kommit utöver lunginflammationen sa doktorn. När min son blev sjuk veckan efter så tänkte jag att denna bakterie kanske var smittosam. 

Tre dagar efter min son fått feber så åkte vi in till sjukhuset för något stod inte rätt till. Han blev inlagd och skulle få antibiotika för sin lunginflammation som det visade sig att han hade. Dock så tog inte penicillinen. De skulle sätta dropp på honom men det gick inte heller. Jag fick inte i honom mat och ingen dricka. Han låg i min famn och tynade bort.

Till sist så fick de in ett dropp och de gav honom penicillin intravennöst o den medicinen tog inte heller. Läkarna visste inte vad de skulle göra. Hampus låg i min famn och blev tröttare och tröttare och han såg så sjuk ut. Läkarna satte in en ny medicin och sedan höll de koll på pojken varje kvart. De visste inte hur det skulle gå för honom och det såg ut som att det skulle gå åt ett håll. Mot en säker död. 

Det var jobbiga dygn men han repade sig och blev bra. Dock så tog det flera månader för Hampus att bli sitt vanliga jag igen. Han överlevde och idag finns det inga men tack och lov. Men det var kritiska dagar och allt på grund av en bakterie som hade smitit emellan. 

Att få svininfluensan i ett sådant tillstånd skulle vara förödande och det finns många äldre sjuka och många barn som är sjuka. Där vinner för det mesta svininfluensan skulle jag tro. Hemsk tanke!

Läs mer här

Halva dagen har gått och jag har inte fått så mycket gjort. En del men långt ifrån allt som jag skulle vilja. Det finns dock kvar så jag får ta det i morgon. Önskar er alla en fin fortsättning på dagen. 
Instagram
Intressant?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: