web analytics
Gå till innehåll

Tandreglering

När jag var yngre så sa tandläkaren att jag behövde tandställning. Inte bara där uppe utan även i underkäken. Det var inget som jag var så värst road utav att ha så jag sa nej. Jag hade utstående framtänder och blev oftast kallad för kaninen. Det värsta av allt var att jag även hade en glugg mellan framtänderna.

Det slutade med att jag inte tog det erbjudandet utan jag ville ha det som det var. Jag var ärligt talat rädd för att höra att jag hade ett järnvägsräls i munnen för det fanns andra barn som hade tandställning i skolan och de blev kallade för det. Vissa fick höra att det hade staket i munnen,.

På den tiden fanns det inte osynliga tandställningar men idag så har tekniken gått lite framåt. Läs själv mer på letandreglering.se.

Idag har jag inte utstående tänder och jag har inget glugg mellan tänderna heller. Mina tänder gick in av sig själv men det tog sin lilla tid. Jag hade önskat att tekniken som finns idag hade funnits då.

Har du tandställning idag? Eller har du haft? Har du några råd att komma med? Vilken metod använde du? Jag menar om du hade både uppe och nere samtidigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.