web analytics
Gå till innehåll

En röstträning hade kanske inte varit så fel

Min väninna skulle gå till Mission kyrkan och lyssna på kören som var där idag. En salig blandning som de kallade det för. Jag och min stora dotter följde med och det var faktiskt mycket trevlig. De sjöng sina låtar och jag tycker att texterna som finns inom kyrkan är mycket fina. Det var några psalmer med som vi sjöng och det var där som jag började tänka på röstträning för det är just det som jag hade behövt för jag kan ju inte sjunga, men älskar att göra det.

De hade fyra lite äldre kvinnor som sjöng till de dragspelande äldre männen och de var jätteduktiga. Tyvärr så hörde man inte två av dom, eller så var det kanske tur 😉 Vi fikade efteråt och jag var så kaffesugen så den fikastunden kom i rättan tid. Det blev en bulle och kaka till och sällskapet var mycket trevlig med.

I den lilla kören som bestod av fyra kvinnor hörde man speciellt en av dom. Jag tror inte att hon hade skolad röst men hon sjöng bra. Tänk att våga stå där inför andra människor och sjunga och känna sig bekväm med det. Jag har alltid älskat att sjunga men jag håller tyst för annars går folket haha

Nu ska jag slänga mig i sängen så jag säger god natt och sov gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: