web analytics
Gå till innehåll

Tänk och ha en ståhjuling?!

Jag hamnade på http://outlet24seven.se/23-stahjuling-airboard och tänkte på min dotter direkt. Hon hade gärna vilja ha någon av deras produkter. Hon har önskat sig en  onroad gyrowheel ståjuling en längre tid och hade blivit överlycklig om hon hade fått en.

Jag var inne och läste lite om den och den har en toppfart på 18-20 Km/h. Det är ju inte så farligt. Hon har fått ett sommarjobb och jag kan tänka mig att hon gärna skulle vilja ha en sådan här då så hon kan komma dit smidigt och bra. Själv skulle jag aldrig våga åka på en sådan tror jag, men jag är ändå sugen på att testa hahaha.

Har ni testat?? Berätta gärna hur det var. Nu ska jag dricka en kopp kaffe. Sedan Ska jag på och göra middagen som består av biff och potatis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: