web analytics
Gå till innehåll

Tänk om? Tänk om!

Det danska kronprinsparet väntar tvillingar. I morse lades kronprinsessan Mary in på danska Rigshospitalet för att föda. 

Hoppas det går bra för dom. Man kunde gissa vad det skulle bli och det är ju jättesvårt. Jag tror på pojkar. Jag har alltid undrat vad kungahuset gör om en kronprins eller en kronprinsessa väntar tvillingar. Vem ska få ärva tronen? Blir det den som råkar komma först av de båda då? Sen har jag oxå undrat. Om det skulle mot förmodan bli så att det nyfödda barnet råkar vara utvecklingsstörd eller förståndshandikappad. Hur gör dom då? Det skulle vara roligt hur de gör i sådana situationer. Eller om de rentav blir barnlösa.   

Ja det händer förhoppningsvis inte här i  Sverige för vår kronprinsessa blir förhoppningsvis gravid. Svenska folket tog för givet att vår kronprinsessa skulle bli gravid och föda barn detta året, men vad händer om hon inte blir gravid alls?

Jaja. Det är frågor som man förmodligen inte får svar på.

Idag är det lördag o i övermorgon börjar barnen skolan igen. Lovet går mot sitt slut. Rätt skönt ändå för då kommer man in i rutinerna igen.

Hur ser er lördag ut då?

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

4 reaktioner på ”Tänk om? Tänk om!

 1. gealach

  Den som kommer ut först kommer först i tronföljden, hur man än gör är det ju en som kommer först, så att säga.

  Men var har du sett att vår kronprinsessa är gravid? Det tror jag på den dag hovet själva går ut och säger något om det.

  Svara
 2. Smulan

  Ja det var som jag tänkte då!

  Nej jag har inte sett henne gravid men jag har sett bilder på henne med en lite putmage men det är sant. Hon behöver inte vara gravid för det. Jag tog det för givet, men jag har ändrat i texten nu 😉

  Svara
 3. neon

  Det bästa vore om samtliga kungabarn blev barnlösa. Då där monarkin ut av sig själv, och inget avskaffande, nedröstande eller liknande behövs!

  Svara
 4. Sandra - mamma till Molly

  Är det inte så att händer det Viktoria något så tar prinsen över? Borde väl vara så att får inte Viktoria och Daniel några barn så blir det så och när Viktoria dör så tar Philip över titeln, om han lever det vill säga, eller så blir det Madelene. Antar att kanske någon av deras förstfödda tar över om de inte lever.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: