web analytics
Gå till innehåll

Tankar inför julen

Idag är det 20 år sedan min faster gick bort. Hon blev bara 43 år gammal. Jag hoppas hon har det bra där hon är nu. Idag fyller hennes dotter år, min kusin. Jag säger ett stort GRATTIS till henne och önskar henne en fin dag och en mycket trevlig jul.

I morgon är det jul och det är 5 månader sedan min pappa gick bort. Det känns som om det vore i går samtidigt som det ibland känns som år sedan. Tiden kan spela en ett spratt ibland. Det har känts konstigt i år när jag slog in julklapparna. Även lappen som jag brukar rita streck efter varje namn så jag kan hålla reda på vem som har fått julklapp och hur många de har fått. I år stod inte pappas namn med.

I morgon kommer det att kännas extra tungt samtidigt som man ska ha det mysigt och trevligt. Pappa brukade fira med oss. Kunde han inte komma hit så gick vi till honom. I morgon kommer ett ljus brinna hela dagen för honom. Vi ska även till graven och lägga blommor och bara stå där och tänka på allt roligt vi har gjort.

Jag har bara 4 barn hemma. Stéphanie sover än men de andra 3 minst killarna är vakna och myser framför tv:n. Själv ska jag ner till tvättstugan och fixa med tvätten. Det lär dröja några dagar nu innan jag går ner där igen. Under julhelgen ska jag bara vara med familjen.

Jag önskar er alla en

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: