web analytics
Gå till innehåll

Telia i ett nötskal

Telia lägger fiber utanför vårt. Vad händer? Jo de kapar vårt internet! Så nu sitter vi utan internet här hemma så vi får surfa via våra mobiler i stället. Det är inte första gången som Telia gör så här. Kapar vårt internet. lite irriterande då man faktiskt betalar rätt mycket både för internet och TV. De ger oss i och för sig internet via mobilerna men man är ändå rätt så låst. Men men...vi får väl se hur länge vi ska få ha det så!

Hur är allt med er då? Här går det framåt. Två steg fram och ett bak ungefär men det är på väg fram i alla fall. Det är det som betyder något. Det händer en hel del i mitt liv för tillfället. Men det är väl så. Man ska känna av att man lever!

Barnen har haft påsklov nu och idag var första skoldagen. Rätt så skönt och komma in i de vanliga rutinerna med. Jag har tvättat några maskiner tvätt så lite nytta har jag gjort i alla fall.

Barnen har önskat sig smörgåstårta så det gjorde jag igår. Skönt och slippa laga maten idag. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Jag hoppas ni får en trevlig kväll!

Öland

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

1 reaktion på ”Telia i ett nötskal

 1. Camilla Ekman - Telia Kundservice

  Hej!

  Jag förstår verkligen att det känns trist och framförallt frustrerande när det blir ett avbrott i tjänsterna. 🙁 Eftersom jag inte kan göra det ogjort kan jag egentligen bara be om ursäkt för det och hoppas på att du får igång dina tjänster inom kort.

  Är det så att vi kan hjälpa dig att kika på hur felanmälan ser ut eller liknande kan du alltid höra av dig till mig och mina kollegor via Facebook eller Twitter.

  Ha en härlig dag!

  /Camilla, Telia Kundservice

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: