web analytics
Gå till innehåll

Terrorattentat i Stockholm City

Det händer aldrig mig! Det händer aldrig här!

Det är två meningar som vi är många som har uttalat. Man läser i tidningar och man hör på nyheterna om händelser som alltid händer alla andra utom en själv. Det är vad man tror i alla fall. Man har läst om terrorattentat som skett lite överallt men bland annat i London, Paris och Bryssel. Visst gick tankarna på att det även kunde hända här i Sverige men jag tänkte strax efteråt att det nog inte skulle ske i vårt avlånga land. Så naivt tänkt egentligen, jag erkänner. Idag hände det som vi alla hade hoppats på att slippa uppleva. En lastbil stals och föraren körde in lastbilen i Åhlens varuhus. Några döda och flera skadades.

Det är för mig ofattbart att någon bara kan köra ner människor och sedan fortsätta köra som om inget har hänt. Hur är folk funtade? Vad vill dom ha sagt med detta? Vill de bara visa sin makt eller vill de bara mätta sin hunger för att skada andra? Jag förstår inte!

Jag och Fredrik ska upp till Stockholm i morgon för att ta ett sista farväl till Fredriks morbror som dog för en liten tid sedan. Begravningen är på måndag. Vi får se om vi behöver ta in på ett annat hotell för det vi har bokat ligger inte så långt ifrån där detta har hänt. När jag bokade hotellet så var min tanke att hotellet ligger nära och bra till allt, men nu ångrar jag det tänkandet lite faktiskt.

Mina tankar går till alla dom som farit offer för detta sjuka terrordåd!

 

 

1 reaktion på ”Terrorattentat i Stockholm City

  1. Pingback: Terrorattentat och begravning | | Sjubarnsmamman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: