web analytics
Gå till innehåll

Tidig morgon på fars dag

Vaknade tidigt idag och kunde inte somna om så det blev en tidig frukost i sängen för mig. Första kopp kaffet är som att komma till himmelriket.  Resten av familjen sover gott. Det är så tyst i huset. Man hör bara blåsten utanför. Det har regnat så det är rätt så blött ute.

Idag är det fars dag. Ska upp till graven och tända ett ljus hos pappa. Vi ska fira Fredrik med. Det blir en lugn dag. Idag blir den första gången som Robin blir firad på fars dag. Det är stort. Jag tycker det är så gulligt när Robin sitter med lilla Nellie. Det är dubbel kärlek man ser då.

Robin och Tove är unga föräldrar men de är så duktiga. De klarar av att anta rollerna som föräldrar galant. Nellie är så go. Jag har själv 7 barn och jag älskar dom alla. När jag tittar på Nellie och ser hur perfekt hon är är så går tankarna tillbaka till då mina var små. Nu som farmor kan man se de små liven med helt andra ögon. Man studerar de små och kan njuta av dom på ett helt annat sätt. Dom mamma är man trött och sliten, men som farmor så kan man bara njuta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: