web analytics
Gå till innehåll

Tom och innehållslös

Jag har kommit in i en period där ag får ångest på eftermiddagarna. Det är otroligt jobbigt och det tar så mycket energi av en. Jag får inget gjort och kan inte få mig att koncentrera mig på något heller. Jag känner att min sinnesstämning dalar och det är inte så enkelt att komma upp därifrån igen. Egentligen skulle jag bara vilja lägga mig under täcket och bara ligga där. Gå upp när våren kommer. Jag försöker se framåt på roliga saker som ska hända men det är inte så enkelt det heller. Det finns dom som tycker att det bara är att rycka upp sig. Tänk om det hade varit så enkelt?! Men det är ju inte det. Jag väljer inte detta själv.

Jag hade önskat att jag var den där levnadsglada kvinnan som jag egentligen är. Ibland är det svårt att vara just glad. Inte för att jag har något att vara ledsen över men ändå så är det så jag känner mig. Tom och innehållslös. Som ett mörker i dunklet.

Jag funderar på att ta uppehåll med bloggen. Den känns lite meningslös den med just nu. Jag vet inte. Jag får se hur jag gör. I  morgon är en annan dag. Kanske känns det annorlunda i morgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: