web analytics
Gå till innehåll

Toppits plastfolie är lösningen

Jag är med i Buzzador vilket innebär att jag får testa produkter och sedan tala om vad jag tycker om dom. Denna gången fick jag vara med och testa Toppits plastfolie. Jag har köpt hem plastfolie tidigare men de märkena har faktiskt inte varit lika bra som just Toppits. Med dom andra när man ska ta av själva plastfoliet så har det inte blivir som man har tänkt sig. Det har blivit snett och plasten har inte velat bli kvar där man har lagt det.

Med Toppits så slapp jag allt det där. Plasten ligger enkelt kvar i behållaren och det r lätt att riva av plasten utan att allt följer med. Det gör att plastfoliet varar längre för man slipper slänga i onödan. Jag kan varmt rekommendera denna plastfolie från Toppits.

Toppits plastfolie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: