web analytics
Gå till innehåll

Göra egna smycken

Då är det måndag igen och med den får man nya möjligheter. Helgen som var bjöd på lite av varje. Jag har sorterat bland mitt pyssel. Sorterat mina smycken och sett över mitt material. Jag älskar att pyssla och gör det gärna tillsammans med mina barn. Det är roligt och mysigt och vi får lite egentid tillsammans. Jag brukar köpa storpack när han handlar. Det är billigt och man vet att man har material en tid framöver.

Jag brukar handla mitt på pysselportalen.se De har allt man behöver där för att göra egna smycken. Fina berlocker, kedjor och pärlor.  Något som är väldigt populärt bland de flesta som älskar smycken är änglar. De kan man göra i alla sorters färger och man kan använda vilka pärlor som helst i stort sett. Jag har gjort några stycken och jag blandar gärna änglar med andra pärlor i halsband. Se bild nedan.

På pysselportalen.se hittar man hur enkelt som helst. Det är mycket därför som jag gärna går in och kikar där. Det är lätt att hitta då de har menyer. Jag vill ha det så enkelt som möjligt och det är det där. Jag behöver köpa in lite lås, pärlor och lite annat smått och gott så jag ska in och kika igenom deras sortiment nu. Ha en fin dag!

Göra egna smycken

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: