web analytics
Gå till innehåll

Tragiska dödsfall

 Det har varit många trafikolyckor längs vägarna skriver aftonbladet. Flera dödsfall. Några är unga o några äldre. Spelar ingen roll vilken ålder de är i, men när man läser att en 17-åring var en av alla som dött i olyckorna då blir man ändå lite ledsen.

Ja det blir man väl ändå men 17 år är ingen ålder. En 71-åring på moped dödskraschade med en bil i Värnamo. Det är lika tragiskt det.

jnytt

Man vet hur man själv kör men inte hur de mötande bilarna kör. Eller hur förarna kör rättare sagt. En olycka händer iofs så lätt iaf o är olyckan framme så är den.

Usch ja. Ingen lek det där.

Robin är på väg till fotbollsträning. Det är tematräningar. Han är inne på sin 3:dje nu. Vad de gör vet jag inte riktigt. De lär sig olika trick o så...o sen spelar de naturligtvs fotboll.

André spelade match i går. Det gick väl inte så där jättebra men han hade roligt iaf o han var rätt så trött efteråt. Han spelade med i A-laget. Det var roligt för han visste inte först att han blivit uttagen.

Han ska spela en match idag men det är senare i eftermiddag. Håll tummarna för sonen nu 🙂

Idag ska jag göra kroppkakor. Det är ju Sveriges nationaldag idag så vad passar inte bra då om inte Ölands nationalrätt?

Det tar ju några timmar att fixa maten med all förberedelser, men det är så gott sen o bara sitta ner o njuta av maten. Har bjudit hit min svärmor med och vi ska hämta pappa med. Vi har tur med vädret oxå så vi kommer att sitta på altanen.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe o sen börja dagen. Ha en fin söndag alla läsare.

Ps: Missa inte min tävling som jag har där du kan vinna ett säkerhetsbälte för barn till kundvagn. 

Tävla om ett säkerhetsbälte för barn. Tryck på bilden för att komma till tävlingen!

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

1 reaktion på ”Tragiska dödsfall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: