web analytics
Gå till innehåll

Traktorrace i Löttorp 2017

Det är något visst med loppisrundor. Beatrice ville att vi skulle ta en loppisrunda så det gjorde vi. Lilla Nellie hade vi med oss och hon pratade precis hela tiden. Vi hittade lite till henne som hon fick. Nalle Puh klossar som man ska sätta ihop så det blir en bild. Sex bilder sammanlagt kan man få ihop på dessa klossar. Jag hittade en filt som jag bara var tvungen att köpa. Det var på lilla Ior. Beatrice köpte en annan filt som var jättefin. Den var med julmotiv. Fredrik hittade gamla tidningar som han tyckte var intressanta. Själv hittade jag två kortlekar som går raka vägen in till min samling.

Ikväll har vi varit på traktorrace i Löttorp. Det var roligt och se. En av killarna kände Fredrik och han hade två traktorer med i tävlingen. Hans ena kom på tredje plats och den andra vann han med. Han har kört ett annat år med och då tävlade han med sig själv för hans traktorer kom både på andra och första plats 🙂

Nellie hade så roligt. -Heja heja sa hon och dansade på till  musiken. Vi såg hennes morfar där så vi tänkte vi skulle överraska honom och Nellie. Lilltjejen så lite chockad ut. Hon fick det inte att gå ihop riktigt. Han brukar hon ju bara se där hemma haha. Men hon blev glad.

Nellie fick frågan vad hon skulle göra först när hon kom hem igen. Hennes svar gick rakt in i hjärtat - Pussa lillebror sa hon. Denna lilla tvååring är så glad för sin lillebror och det är så roligt. När vi stod och tittade på traktorracet och såg på Nellie med mina två pojkar så tänkte jag att vi är lyckligt lottade. De kommer att ha en sådan bra kontakt när de blir äldre tror jag. De kommer skydda Nellie till max.

Nu blir det sängen för mig. Ni får ha det så bra och sköt om er <3

Traktorrace

TraktorraceTraktorrace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: