web analytics
Gå till innehåll

Träning och åter träning

Min dotter har bestämt sig för att träna upp sin kondition.. Hon är bara  år gammal men hon vet vad hon vill bli när hon blir vuxen. Hon ska bli polis och redan nu vill hon börja med att träna upp sin kondition bland annat. Hon har frågat mig några gånger om vi ska ut och springa och än har det inte varit läge för mig. Har haft så mycket annat som har tagit upp min tid.

Jag vill börja träna. inte bara träna upp min motion utan även kroppen i sin helhet. Man mår mycket bättre om man håller kroppen i trim. För något år sedan köpte jag gymkort och gick och tränade några gånger i veckan i två månader. Det höll alltså inte så länge men det är tråkigt att träna själv. Min dotter är för ung för att träna på gym tycker jag så då är det bättre att vi börjar sakta men säkert alltså börja springa i skogen eller något.

Jag har några redskap hemma och jag tycker det är skönast att träna hemma ändå. Man tar det nr man kan och kan göra det i lugn och ro. et enda som saknas här hemma är utrymme. Ett eget rum enbart för träning skull jag vilja ha. Jag har en crosstrainer och en motionscykel. Just crosstrainern tycker jag om att använda. man känner verkligen av att man har tränat.

Tränar ni? Gör ni det hellre hemma eller på ett gym? Har ni några tips att delge oss med? Några speciella maskiner som man skulle behöva ha hemma? Vill ni läsa lite mer om träning så klicka in er på fitness guiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: