web analytics
Gå till innehåll

Träning på det svåra

Det regnar i Kalmar. Jag tog bussen till Stephanie och väl där så tog vi en tur till stan. Plockade ut några paket och tog en fika i gallerian.

Ja man hann ju bli rätt så blöt. Det droppade från håret, byxorna var våta och ovanpå allt så hade jag glömt mina skor i Borgholm så jag gick gå i mina sandaler. Men det gick.

Min äldsta dotter körde upp idag och klarade sitt körkort. Grattis Stéphanie ❤ Stolt över dig.

Själv har jag inget körkort. Var på väg och ta då jag hade mitt äldsta barn liten men efter det att min ena lunga kollapsade så fick jag göra ett uppehåll. Jag låg inlagd och när jag väl kom ut så fick jag inte göra så mycket och sedan blev det aldrig av. Nu vågar jag inte ta. Jag får sockerfall ibland helt plötsligt och sitta i en bil då är nog inte så roligt. Vad som helst kan ju hända. Nej, det går lika bra med buss för min del. Det är bra träning om man har svårt att vara ute bland folk ibland 😊

Dock så kan det vara jobbigt att åka buss med. Speciellt om det är mycket folk I bussen. Liten yta är det på bussarna och man vet inte alltid vart man ska vända sig. Jag tycker inte om art ha folk i ryggen samt så villjag sitta nära utgången. Ingen bra kombination men det är träning 😊

Igår så var det fotboll för hela slanten. Jag satt och tyckte synd om Forsberg. Så många chanser men ändå så kom den inte in i mål. Var det inte stolpen så var det ribban. En del kom antingen utanför eller för högt. Det var synd att dom åkte ut. Nu blir det inte mer fotboll för min del.

Nu ska jag faktiskt göra mig i ordning för sängen. Jag är så fruktansvärt trött. Har även ont i min vänstra höft. Ibland när jag sätter ner foten och ska börja ta ett steg gör jäkligt ont. Lite vila gör kanske susen.

Ha det gott och sköt om er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: