Gå till innehåll

Två man och en änka

Denna helgen som gått har varit otroligt lugn. Man kan säga att jag har varit rätt så låt. Tagit dagen som den kom och sett på den ena färsen efter den andra. Allt från Eva Rydberg till Nils Poppe och Berit Carlberg. Jag älskar teater, sång och dans, så vad passar bättre än revyer då?! ☺ Två man och en änka var en bland dom vi såg.

När jag var yngre så visade Sveriges television förra årets revy med Nils Poppe och Berit Carlberg. Man längtade tillctrettonhelgen varje år. När Poppe slutade så tog Eva Rydberg över. Numera så får man inte se revyn på TV. Varför? Jag hittade gamla godingar i öppet arkiv och fick skratta bort hela kvällen igår. Det kändes skönt och få glömma bort vardagen för några timmar.

Idag är det åter vardag. Jag har ont i mina leder. Förmodligen det kalla o h blåsiga vädrets skull. Tvättar och ska försöka ta mig an att vika den med. Jag hoppas att ni alla får en fin dag ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: