web analytics
Gå till innehåll

Ullared i all ära

Vi har varit på Gekås och gjort några fynd. Jag har gått ner några storlekar så jag behövde nya kläder och till barnen går det alltid åt. Vi handlade även julklappar till barnen. Det var mycket folk. En del hade kafferep utan kaffe i gångarna. Några sprang som yra höns. Först sprang de upp, sen tillbaka. Sen vände dom igen. Ja de var yra helt enkelt. En del kacklade så man blev yr i huvudet. En del kunde inte säga ursäkta när de sprang på en. Förlåt för att jag blev trampad på...skulle man ha sagt.

Personalen sa i högtalaren vilka kassor som inte hade någon kö. Vi gick dit och naturligtvis var det kö, dock inte så lång. Vi ställer oss i kön. Den rör sig inte. Då sitter det en ung kvinna som kassör och sitter i telefon. Hon vet inte priserna. Till sist går turen till kunden framför oss. Hon vände på sina saker och satte dom prydligt på bandet. Hon vände och vred på dom hela tiden. Studerade dom. Gjorde hon inte det innan hon la ner dom i sin kundvagn? Sen lägger hon de små sakerna först och tog det stora och tyngsta till sist. Inte så smart. Även med denna kunden fick kassörskan ringa flera gånger för att kolla priser. Är det bara jag som tar en vara som det finns ett pris på? Jag vill ha full koll på vad jag handlar. Jag vet vad det kostar när jag kommer till kassan. Men det är jag det.

Det är roligt att komma till Ullared men det är skönt att åka därifrån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: