web analytics
Gå till innehåll

Underbar helg bakom oss

Har inte varit här på några dagar men jag har haft hela min familj samlad under ett och samma tak så jag har spenderat tiden med dom. VI har haft det jättetrevligt. VI var en stor familj innan och större blir vi med tiden. Runt middagsbordet så var vi 15 stycken. Det blev inläggsskiva på köksbordet och sedan trängde vi ihop oss 🙂

Vi har inte gjort så mycket egentligen. Mest umgåtts och haft det trevligt. Spelet spel, suttit och pratat och myst. André var hemma på permission under hela helgen så Angelica och lilla Alicia kom också hit. Så mysigt.

Vi avslutade helgen med att åka till Leos Lekland så barnen fick springa av sig lite. Passade på att få vårt nya familjefoto där på plats. På eftermiddagen så åkte André tillbaka till anstalten och vi åkte hem med trötta barn. Jag hoppas ni har haft en lika fin och mysig helg som jag har haft.

Sjubarnsmamman
Sjubarnsmamman
Sjubarnsmamman
Sjubarnsmamman
Sjubarnsmamman

11 reaktioner på ”Underbar helg bakom oss

  1. Fröken Rödlök

    Finns det hjärterum, finns det stjärterum! Det stämmer ju faktiskt, det fungerar att tränga ihop sig ibland för att kunna få umgås så många! Rolig avslut för barnen och ett fint familjefoto =)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.