web analytics
Gå till innehåll

Underbara dagar har passerat

Hej mina vänner. Halva veckan har gått och det känns som att det är måndag. Inte så konstigt kanske då vi har varit iväg på en liten minisemester. Vi åkte i fredags förra veckan och kom hem i går.

Vi körde i fredags efter Fredrik slutade sitt arbete. Åkte ner till Skåne och hälsade på mamma, hennes sambo samt mina syskon med familj. Vi hann inte med så mycket på fredagen för vi var nere rätt så sent.

I lördags så fyllde  min äldsta dotter 15 år och samtidigt så var det marknad i Eslöv. Marknaden i Eslöv är alltid intill min dotters födelsedag. Hon blev glad så klart. Det blev karuseller och godis för hela slanten.

Hon fick öppna sina paket som innehöll sminksaker, en fleesefilt och pengar. Hon skulle få ett par Converse skor med men de skulle vi köpa på båten Cinderella när vi gick på den på söndagen.

Lördagen gick och vi fick lägga oss i tid för vi skulle åka med bussen som skulle ta oss till Stockholm på morgonen. Redan tog 7 timmar. När vi kom till Stockholm så gick vi på båten Cinderella som tog oss till Åland. Det var mycket underhållning på båten.

Min dotter och min son sjöng karaoke och de var fullt nöjda med den lilla semestertrippen. Dagen efter, i förrgår då alltså så åkte vi bussen tillbaka till Skåne och igår åkte vi hem.

Man är lite trött nu och resan med Cinderella känns redan långt borta. Man skulle nästan behöva semester efter en sådan här semester...hahaha...

I söndags var det mors dag. Fast vi åkte iväg med bussen tidigt så blev jag ändå firad. Jag fick tre fina halsband av mina barn och Fredrik. Till min egen mamma köpte jag en ängel i glas som hade fina ord ingraverade på en glasplatta. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad det stod i det. Hon fick även ett halsband med en ängel.

Här kommer några foton från helgen
Stéphanie öppnar sina paket i mammas kök. Hon är lite trött...hahaha...Sen har vi min äldsta sons flickvän Katty. hon jobbade med att steka sill på marknaden. På kvällen så var vi hos vänner och hälsade på. 
Jag fick ett lagom stort kort på Mors dag...hahaha....min dotter Stéphanie hade köpt det i bokhandeln här i stan. Tillsammans med det kortet så fick jag smyckena. Jättefina!
Väl på Cinderella så inväntade vi en god buffé. Det blev sedan lite underhållning på kvällen. Min son och dotter sjöng Karaoke. 
Här väntar vi på mat. Här har vi min bror Peter, min syster Diana, min dotter Stéphanie och min sambo Fredrik. 
Här har vi mamma och hennes sambo. Min sambo och min mammas sambos son.
Ni som känner mig vet att jag älskar naturen. Var ju bara tvungen att ta några foton på vägen. De är tagna med min mobil när vi åkte buss. 

Intressant?

1 reaktion på ”Underbara dagar har passerat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: