web analytics
Gå till innehåll

Vackra Julie Andrews i Sound Of Music

Idag har jag haft en riktig mysdag med min stora dotter och hennes kille Jonatan. Det blev film för hela slanten. Först tittade vi på Mama Mia och sen blev det Sound Of Music. Jag och Stéphanie älskar dom filmerna medan Jonatan kanske inte älskar dom lika mycket hahaha. Det är en fin kille Stéphanie har för han satt kvar och tittade ändå.

Mama Mia har jag sett flera gånger och Sound Of Music massor av gånger. Julie Andrews tillhör mina favoriter. Hon är inte bara en superduktig sångerska utan även en mycket duktig skådespelerska. Det finns två scener i Sound Of Music som är mina favoriter. Jag brukar säga att jag inte gillar typiskt romantiska filmer utan jag vill att det ska hända något, men dessa två scener är romantiska. Nästintill lite magiska.

Ni som har sett filmen innan kan se scenerna framför er. Den första är under balen. Maria ska visa en dans för barnen och deras pappa Kapten Von Trapp kommer ut och dansar med henne. Det är där man ser att det finns kärlek mellan dessa två. Man kan i stort sett ta på den. Nästa scen är när Maria kommer tillbaka efter att ha stuckit tillbaka till klostret efter den första scenen. Maria möter Von Trapp och det är romantik i luften. De berättar sin kärlek för varandra.

Jag har sett denna film så många gånger så jag har glömt räkningen. Förr kom den alltid på TV den 25 december. Samma dag som min älskade farmor fyllde år. Vi åkte alltid hem till henne denna dag och jag satte videon på inspelning. Jag ville inte missa denna film. Nu visar dom inte filmen denna dag mer. Varför vet jag inte. Men nu är det tur att man har den på inspelning kvar samt så har jag köpt den på DVD. Den finns även på Viaplay tack och lov.

Julie Andrews är en av de vackraste kvinnor som finns. Hon har stil, humor och en underbar sångröst. Ja jag älskar musikaler. Jag har sett flera av hennes filmer och jag tröttnar aldrig på dom!

Dessa två filmer har gjort min dag idag. Nu blir det snart sängen. Ha en fin kväll och sköt om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: