web analytics
Gå till innehåll

Vackra rosor

Vilket konstigt väder vi har. I flera dagar nu har vi haft regn och blåst. Det har varit kallt och man har inte velat gå ut. Igår så var det så varmt så man gick med linne och halvlånga byxor. Vi tog en promenad ner till stan. Shoppade lite, men innan dess så var vi på kyrkogården. Vi köpte 30 rosor som vi delade upp till fyra buketter. Vi har ju både Tomas, Ingemar och pappas gravar att sätta på. Sedan sätter vi på minneslunden med.

Jag fick vattna på pappas grav fast det har regnat. Det torkar upp snabbt. Rensade lite ogräs och putsade av gravstenen.

Rosor

Igår var det bättre med mina leder men i förrgår var det inte bra alls. Det hjälpte ju inte att jag glömde bort att ta min medicin. Då får man skylla sig själv lite grann. Värken varierar i kroppen. Den förflyttar sig. Ena stunden kan jag må jättebra för att  i nästa stund knappt kunna gå för värken i höften.

Jag har i stort sett alltid ont om dagarna men ibland är det bättre och ibland är det sämre, men man får vara glad för de dagar då det är bra. Jag fasar dock lite för vintern för jag mår alltid som sämst då.

Tänk om man hade kunnat flytta till ett varmare land? Det hade varit skönt och bo där under höst och vinter. Slippa snö och kyla. Så härligt!

Idag ska jag ta hand om tvätten. Den ska vikas och in i skåpen. Gjorde en del igår men blev inte klar. Vad ska ni göra idag då?

Nedan ett foto på mitt äldsta barnbarn. När vi var ute och gick så kom det fram en vit söt katt som var så kelig.

Nellie

6 reaktioner på ”Vackra rosor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: