web analytics
Gå till innehåll

Vad är mens?

Då kör vi igång den nya bloggen. Det var något som strulade med den andra nästan hela tiden och jag försökte fixa det men det gick inte. Jag har förmodligen klantat till det själv ;-) Nu har jag denna. Samma adress fast med ett n i slutet. Alltså Sjubarnsmamman.se i stället. Skulle jag mot förmodan fixa den andra så får jag se hur jag gör då. Kanske behåller jag båda och pekar den ena mot den andra eller så avslutar jag en av dom. Vi får se helt enkelt.

Det har gått några dagar sedan jag bloggade sist men tiden har inte räckt till. Det är mycket nu innan barnen börjar sitt lov i veckan som kommer. Sedan har de sina fritidsaktiviteter med. Igår var det Pontus och Benjmains tur. Benjamin stack till IP för där skulle han träna och jag tog Pontus till sporthallen. Hampus följde med så han och jag var åskådare :-)

Hampus står och tittar ut på småkillarna och småtjejerna när de tränar. Helt plötsligt så vänder han sig om till mig och fråga: Mamma vad är mens?

Jag satt som ett levande frågetecken för jag hade inte riktigt uppfattat vad han hade frågat. När jag väl förstod så skulle min hjärna förstå frågan mitt i fotbollsträningen. Jag försökte förklara så gott jag kunde för att stilla hans nyfikenhet, men ju mer man svarade ju fler frågor fick mig.

-Får man mens när man fått en baby med frågade han och då fick man förklara att det inte kallades för mens då utan för blödning. Han tyckte nog att det verkade krångligt för lika snabbt som han frågade om mens lika snabbt blev han intresserad av fotbollsträningen igen. Jag har en nyfiken son som tänker mycket :-)

I förgår åt vi pizza. Det hade vi inte ätit på evigheter så den var extra god faktiskt. Nu lär det dröja ett tag till. Jag måste tänka på min vikt. Jag har ju börjat träna i hopp om att stärka min muskulatur och kanske kunna gå ner lite i vikt. Vi får väl se hur det går med det. Jag ska verkligen försöka i alla fall..

Idag ska jag plocka lite här hemma. Sortera tvätt och få undan disken från igår. Hann inte med den riktigt igår för när vi kom hem efter träningen så åt killarna och sedan var det mys för hela slanten. Idag är det Hampus tid att ha fotbollsträning. Han ska dock spela ute på IP och det småregnar ute. Jag hoppas verkligen att det är bättre väder när han ska spela.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: