web analytics
Gå till innehåll

Vad vill jag göra idag?

Idag blir mitt minsta barnbarn 18 månader. Tänk att det redan har gått så lång tid sedan han kom till världen. Jag var med under förlossningen och jag fick klippa navelsträngen för Benjamin ville inte göra det. När barnmorskan frågade om jag ville göra det i stället så var jag snabb med att säga ja! Vilken underbar känsla det var när jag fick se ett liv födas fram.

Jag har ju själv varit med om det några gånger men då är man inte med på samma sätt som när man bara är en i rummet som är med. När man ligger där själv så är man helt upptagen med att föda. Gärna så fort som möjligt!

Jag har mått som bäst när jag har väntat mina barn. Samma känsla får jag idag när vi alla samlas. Jag älskar att ha mina sju barn hos mig och jag är överlycklig över att få se mina barnbarn leka. Idag förstår jag pappas känsla som han fick när han såg sina barnbarn leka. Det fick han göra samma dag som han insjuknade två dagar innan hans bortgång.

Idag ska vi ha vår första grillning. Älskar att äta grillat kött och gärna ute i trädgården. Vi kommer inte vara många idag runt bordet. Det blir bara jag, Fredrik och våra två hemmaboende söner. Det känns lite tomt då vi har varit 12 boende här hemma. Sedan halverades det och sedan flyttade även Benjamin och Beatrice.

Ja barnen börjar verkligen bli stora. Min näst yngsta kommer förhoppningsvis in i gymnasiet. Han har sökt med inriktning på musik. Han är så duktig på både spela piano och sjunga. Han är nästan aldrig tyst. Det är ett under att han inte sjunger när han sover hahaha.

Pontus har blivit 14 år. min minsting är inte så liten längre. Han är mycket längre än mig och han har förmodligen inte växt klart.

Ja...under tiden som ens barn växer så blir man själv äldre och det skrämmer lite för det känns som att ens tid rinner ut. Man hinner inte riktigt med. Veckorna bara springer iväg. Med tanke på det så är det otroligt viktigt vad och hur man fyller sina dagar. Vad vill jag göra idag? Vad mår jag bra av? Det är två frågor som jag ska försöka följa varje dag. Inte det lättaste men jag ska göra ett bra försök i alla fall.

Nu ska jag faktiskt städa mitt sovrum. Det är något jag vill göra. Jag vill ha det fritt där jag ska gå. Få undan tvätten och vädra ut.

Jag önskar er alla en fin dag. Sköt om er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.