web analytics
Gå till innehåll

Var är det roliga?

Jag ser inte det roliga i detta klippet. Två tjejer som kör och sjunger samtidigt som den ena kör bil. Tidigt så krockar de och det ska vara roligt??? Jag förstår inte vitsen med klippet ärligt talat. Gör du?

Har varit uppe tidigt. Kl 05 så skulle tvillingarna upp för de skulle åka med sin klass på klassresa 45 minuter senare. Nu är de iväg och de kommer hem igen i morgon. Saknar dom redan men jag hoppas de kommer att få roligt.

Jag har kommit till insikt nu och erkänner att det är inte enkelt med att vara tonårsförälder och speciellt inte till flickor. Barnen börjar bli stora och jag försöker komma med råd och hoppas att de tar till sig dom, men jag vet att de behöver göra sina egna misstag, men jag tycker att barnen behöver inte ha så bråttom med allt.

Mitt barn säger att det känns som att jag inte litar på honom/henne, men det gör jag men jag vet hur lätt det är att det ena kan leda till det andra utan att man hade tänkt att det skulle vara så från början.

Jag älskar mina barn och vill dom bara väl. Jag hoppas de förtstår och vet det när det väl gäller.

Det är nu 2 månader och 17 dagar kvar tills jag och Fredrik ska gifta oss. Nu springer verkligen tiden iväg. Min brudklänning är klar och är på väg hit. Den kommer förmodligen på måndag eller tisdag. Det ska bli spännande att testa den men visst är jag rädd för att den inte kommer att passa.

Prästen ringde hit men jag skickade henne till min sambo. Det är han som jobbar och det är han som vet när han har tid att träffa prästen. Ska jag vara ärlig så kände jag en liten besvikelse för vi ville ha en speciell präst men hon är på semester då så det visste vi. Jag visste att det skulle bli någon annan men när jag pratade med henne i telefonen så kände jag att det kändes fel, men det kan bero på att man är nervös och så. Det blir nog bättre när jag träffar henne.

Igår var det så fint väder här. Solen var uppe och blänkte med sina solstrålar. Idag blåser det men det är fortfarande varmt. Jag tvättade hela dagen igår så idag ska jag ingenting göra har jag bestämt. Har ont i huvudet lite grann och är trött men det är väl för att jag inte sovit som jag ska i natt.

Ha en fin dag mina vänner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: