web analytics
Gå till innehåll

Vår jul 2011

 Gårdagen är ett minne blott. Det var en mysig dag fast det små regnade. Vi började dagen med att åka till kyrkogården. VI var både i köping och här i Borgholm. Fredrik har sin pappa och farföräldrar i köping och här i Borgholm ligger hans bror och min pappa.

I år blev allt lite annorlunda. När pappa firade med oss så såg han på jultecknat tillsammans med barnen och jag kom in emellanåt och tittade med dom. De gånger jag gick ut så var det för att hålla koll på maten. Den skulle ju helst inte brännas vid. Efter tecknat så var det dags för att äta. I år satt jag med och tittade hela tiden och sedan fixade vi maten. Varför jag inte gjort så de andra jularna då pappa var med var för att pappa inte skulle få sitta så länge och vänta tills han skulle äta. Han skulle orka och sitta uppe hela tiden.

I år delade Iris ut sina julklappar innan tecknat och barnen blev så glada så. Jag och Fredrik fick oxå julklappar. Vi måste ha varit mycket snälla. Tack så mycket Iris än en gång för julklapparna. De var jättefina och de kommer till användning.

När jultecknat var slut så åkte Iris iväg. Hon skulle äta hos en annan släkting. Vi började göra maten och satte oss edan till bords och njöt av den goda maten.

Klockan hann och bli runt 17 när vi satte oss till bordet så julklappsutdelningen blev ändå runt samma tid som vi brukar ha. Barnen blev mycket nöjda med alla sina paket de fick.

 Jag har varit mycket snäll detta året för jag fick oxå många paket. Det var från Iris, barnen, Fredrik, mamma och Lasse. Tack alla för fina julklappar!

 Här nere är några foton. Det är jag som är längst till vänster. Jag har i alla år varit lite avundsjuk på mina yngre syskon som haft självfall i sitt hår. När jag var yngre så permanentade jag mitt hår. Jag har idag lockigt hår men det är inte permanentat utan jag har självfall. Med rätt schampoo och balsam så kommer det fram.
Kortet bredvid är på vår katt Skruttan. Hon älskar trånga utrymmen. Här har hon hittat en kartong som det har varit en leksakstraktor i.

 Här ovanför ser vi Hampus som fått Star Wars lego. Stéphanie är på nästa kort. Hon har köpt en rosa tomteluva som hon hade på sig.

Det var vår jul. Jag hoppas ni har haft en mycket trevlig jul. Önskar er alla en fin fortsättning.

Ps. Fler foton kommer senare

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Vår jul 2011

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: