web analytics
Gå till innehåll

Vårens väskor

Det är många som går arbetslösa. Många av dom vill gärna ha jobb. Sen finns det dom som har jobb men som äventyrar det. Polismannen som visade sig vara rätt så "äcklig" av sig får kanske sparken.

Jag förstår inte hur en vuxen människa kan göra så? Äckligt! Läs här o säg gärna vad ni tycker!

Jag jobbade i klädbutiken idag. Fixade till de nya väskorna som kom förra veckan från Italien. Jättefina väskor.

(klicka på bilden för större format)

Bild kvalitén är kanske inte den bästa men jag hade bara mobiltelefonen med mig. Den blå med skorna är häftig tycker jag. Lite annorlunda. Den finns naturligtvis i fler färger men jag fastnade för den blå direkt.

Det finns naturligtvis fler färger i de olika modellerna. Det finns alltid en väska till varje person. Eller ska jag säga flera...skratt...man kan inte få för mycket väskor heter det ju 😉

Här kan du hitta fler väskor.

Nu är det kväll o det är jag glad för. Jag har inte mått så bra idag. Jag har frusit och kallsvettats om vartannat. Mår lite bättre nu men jag har oxå legat pall i soffan någon timma i eftermiddags. Jag passade på när Pontus somnade. Jag är fortfarande trött i kroppen, men jag hoppas på bättring i morgon.

Fredrik är på övning så jag är själv hemma med barnen. Just nu har jag bara tre hemma men de andra kommer snart. Beatrice är på magdans och Stéphanie är o klipper sig. Ska bli roligt o se hur det har blivit sen. Jag sätter in ett foto senare.

 Nu ska jag vara med de andra barnen en stund innan de små ska lägga sig. Ha en fin kväll!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.