web analytics
Gå till innehåll

Varmaste dagen hitintills

Jag förmodar att ni andra har det lika varmt som jag. Kanske mer, vem vet. Vi har haft 29 grader så idag har vi blivit bortskämda. Idag av alla dagar så valde min son att börja flytta sina möbler, dom han inte behöver nu dom sista veckorna. Av alla dagar så tog han den som var varmast. Bra jobbat Robin 😉

Efter allt var klart så grillade vi hamburgare här hemma i trädgården. Det var både gott och trevligt. I morgon planeras det stranden. Jag hoppas bara att resten av ön fryser så jag slipper trängas med folk där, men jag får nog ställa in mig på att så inte blir fallet.

Nej, skämt o sido. Det hade varit skönt med mindre klungor men jag har full förståelse om det är fler som vill svalka sig i denna värmen.

Nu blir det sängen för mig. God natt och sov gott ❤

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: