web analytics
Gå till innehåll

Vårvärme och regn

Vilket underbart väder vi hade igår. Dagen började jag med att fixa lite här inne. Jag städade i mitt sovrum. Tog disken och skötte om mina hundar. Sedan gick jag ut och gav Corall (min hund) en makeover. Jag klippte ner hennes päls och klippte klorna. Att klippa hennes päls tar sin lilla tid, men det är skönt för henne att bli av med den tjocka pälsen.

Jag tvättade mina kläder och såg fram emot att kunna hänga tvätten ute. Medan jag hängde upp tvätten så kände jag värmen sprida i min kropp. Första dagen som jag inte frös till när jag var ute. Jag kunde till och med stå i linne ute.

Dagen fortsatte sedan inomhus. Gjorde inte så mycket faktiskt. Tog det lugnt och bara njöt av stunden. Jag släppte ut hundarna en stund och när jag sedan tog in dom så kändes det som att regnet låg i luften. Men tänkte inte mer på det. En stund senare så ringer Hampus Fredrik och frågar om han vill hämta han och Ida på idrottsplatsen för det öser ner.

Jag går och öppnar ytterdörren och ser att det bara öser på och jag som har min tvätt hängandes där ute!!!!! Sören också! Jag skulle ha tagit in den!

Jaja. Nu blev den sköljd ordentligt i alla fall.

Idag ska jag fortsätta med att dona inomhus. Men samtidigt försöka och bara vara. Jag hoppas att ni har det bra och att ni har solen hos er. Önskar er en fin dag. Kram kram.

Sally njuter av det fina vädret
Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.