web analytics
Gå till innehåll

Vem ringde 00:57?

God middag. Förmiddagen har gått och nu är den ett minne blott. Jag sitter här med en kopp kaffe och planerar att bara ta dagen som den kommer. Jag har sovit som en stock. Jag var så trött igår så jag missade slutet på idol. Jag såg aldrig vem som åkte ut men fick höra att det var Rolf. Jag tyckte att Philip skulle åka. Rolf var så gullig och charmig och framför allt rolig.

När jag vaknade i morse så såg jag att någon hade ringt mig 00:57 i natt. Jag sov som skönast just då så jag hörde inte telefonen. Idag när jag gick upp så kollade jag upp det för jag tänkte att det kanske var något viktigt. När jag såg vem som har det telefonnumret så blev jag väldigt förvånad. Hade inte situationen varit som den är så hade jag kunnat tro att det var min son men det var det inte utan förmodligen så var det hans flickvän som fick deras gemensamma kompis att ringa.

Jag har ingen kontakt med dessa ungdomar idag på grund av vissa orsaker. Jag har även sagt att ska jag bara få skit, kränkningar, påhopp eller annat tråkigt så kan det lika bra vara så. Frågan jag ställer är naturligtvis: Vad ville hon? Varför ringa mig kl 00:57?

När jag satte mig vid datorn nu så kollade jag mina mail och surfade runt lite. Jag såg att jag hade fått en fråga på ask där denne person ville jag skulle kolla flickvännens och sonens ask vilket jag då gjorde. Hos flickvännen så stod det att hon önskade mig död och hoppades på att jag skulle bli överkörd av ett tåg. SÅ...vad ville hon mig kl 00:57? Ja inte var det för att säga hej i alla fall.

Inne på ask så tror hon att det är jag som ställer frågor till henne. Varför i himlens namn skulle jag göra det? Jag vill inte ha med människan att göra. Hon finns inte i min vardag. Det finns inget mindre här i världen som jag bryr mig minst om än henne. Jag gav henne allt jag kunde och fick bara lögner, stölder och skit tillbaka.

När ska vederbörande förstå att jag inte lägger ner någon tid på henne? Mer än just nu i skrivande stund alltså. Jag skriver inte till henne, jag ringer inte till henne och jag tänker i normala fall inte på henne.

Det hon utsatte mina barn för var inte okej. Jag har mindre barn i huset som hon inte tog någon notis om utan hon såg bara efter sina egna behov. Jag tillåter inte droger och supande här hemma. Så enkelt är det. Varför skulle jag lägga ner någon tid på en sådan människa som tycker att det är Okej att röka en joint eller lite harsh då och då och då hemma i vår trädgård och helst i småbarnens lekstuga? Nej det är INTE OKEJ!

Jag hoppas bara att en viss person kommer på bättre tankar. Denna person spelar så oskyldig till allt. Den har inte varit inblandad i olika händelser och det är så synd om denne person hela tiden. I alla fall så är det var den själv tycker. Den personen är lika skyldig som den andra! Jag hoppas som sagt att den andra personen kommer få upp ögonen för falskheten själv. Mer kan jag inte göra.!

Så det var lite om det. Nu lägger jag det åt sidan. Idag ska Pontus leka med sin bästa kompis. Han kommer hit och de har alltid så roligt när de leker ihop. Visst kan de ryka ihop i skolan ibland och bli väldigt sura och arga på varandra men fem minuter efter så är de lika goda vänner igen. Ludwig är ju bara så söt med 🙂

Stéphanie är på Gymnasiemässa i Kalmar med en av sina bästa vänner. Erika och hon har varit kompisar sedan ettan. Hon är en i familjen här och hon kommer ibland hem här när Stéphanie inte är hemma och tar en kopp kaffe med mig. Hon är för go lilla Erika.

På min agenda idag står det städning. Jag brukar ta en städningstur på lördagarna. Det är så skönt att sätta sig på kvällen sedan framför TV:n och titta på en film. Gärna en film med barnen. Jag hoppas på fint väder i morgon för jag skulle vilja åka upp till Trollskogen och gå där med familjen. Ta lite foto och bara njuta av alla vackra färger som vår fina natur bjuder på nu när det är höst.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och börja min städning. Ni får ha en fin lördag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: