web analytics
Gå till innehåll

Wizex fick Borgholm att gunga

Onsdagskvällarna här i Borgholm ser man verkligen fram emot Det är underhållning på hög nivå. Igår gästade Wizex oss och de bjöd sm vanligt på många fina låtar. De vet hur man underhåller en publik och man har väldigt svårt för att sitta stilla. Vi gick ner i god tid tyckte vi men när vi kom så var det fullsmockat med människor. Vi hade filtar med oss så vi bänkade oss längst fram med dom och njöt i fulla drag.

Wizex

De imiterade några kända artister. Man kunde "se" både Lasse Berghagen och Olle Jönsson. Man fick många skratt. De drog skämt och de bjöd på sig själva. När det var dags för allsång så gick de ner till publiken. Tack och lov såå slapp jag få en mick framför mig haha. Anna Sköld gestaltade Siw Malmkvist. Hon gjorde hennes låtar mycket bra. Roligast var när hon gjorde Eva Rydbergs Bofinken Knut.

Wizex

Wizex

Wizex

Wizex

Det fanns gästartister med. Biggan som brukar vara med. Han är Borgholms svar på Elvis Presley. Sedan hade vi Eva med som bjöd på lite sång och skratt.

Wizex

Wizex

Ett stort TACK till Wizex som underhöll både unga och gamla. Nu längtar vi till nästa år då vi förhoppningsvis ses igen här i Borgholm

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: