web analytics
Gå till innehåll

Helgen bestod av Cruising och bad

Då var det åter måndag. Helgen sprang iväg. Det har varit en händelserik helg och vädret har vi haft med oss. I lördags så satt och jag Stéphanie på loppisen nere på IOGT-NTO. Det gick sisådär men så var det också varmt väder så de flesta var ute på stan och tittade på alla fina bilar. Det var ju Cruising i stan. Jag och Stéphanie packade ihop en timma innan det var slut för vi ville vara ute i det fina vädret. Man visste ju inte när det skulle bli ändring på det.

Jag tycker att det var lite bilar i stan mot vad det har varit tidigare. Det var inte så mycket folk i heller. Vi tog en tur på stan, sedan åkte vi med Robin och Tove till ÖoB i Färjestaden för att handla. Det blev en ny studsmatta till barnens förtjusning. Väl hemma igen så fixade vi till lite middag som vi åt tillsammans med Jonatans föräldrar. Det var mycket trevligt.

På kvällen gick vi neråt mot stan och det fanns lite mer folk då men ändå inte så mycket som det brukar vara tycker jag, men det positiva var att vi kunde se utan problem. Senare på kvällen när vi kom hem så satt vi hemma i TV-rummet och njöt av en god ostbricka och pratade.

Bad i massor i Mönsterås

Igår tog vi barnen till Mönsterås där vi badade. Barnen trivdes och hade det hur roligt som helst. Till och med jag badade men jag kunde inte vara nere så länge på grund av mina eksem. Det blev inga foton från badhuset då man inte får fotografera inomhus där av förståeliga skäl. Vi var där några timmar sen körde vi hemåt. På vägen hem så stannade jag, Robin, Stéphanie och Jonatan till i Kalmar för att hälsa på André. Ja inte Jonatan då han åkte hem för att packa med sig saker som Stéphanie behöver i dagarna. Hon börjar sin vandring med klassen idag och kommer hem på onsdag Hoppas dom får det mysigt.

Nedan är några foton från de bilar som jag tyckte var fina. Det fanns fler men fick inte med alla på bild. Ha en fin dag!

Cruising

Cruising

Cruising

Cruising

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: