web analytics
Gå till innehåll

Ett missförstånd är till för att redas ut

Siter och lyssnar på kikki Danielsson. Hon är en av de bästa inom sin genre tycker jag. Har gillat henne sedan barnsben. Hennes röst med de texter som hon sjunger passar så bra ihop. Lite musik i mina öron får mig att koncentrera mig.

Igår var vi i pulkabacken med barnen. De åkte lite grann och jag fick gå en sväng för mina leder blev så stela. Sedan under dagen så blev värken värre. Ibland blir jag så fumlig. Kan inte hålla i det aghar i händerna och så var det igår. Jag vågade inte ha mina barnbarn en längre stund i famnen. Idag känns det lite bättre. Hoppas det håller i sig så. Ont har jag men inte som igår.

Jag har inte bara ont imin kropp utan även i mitt hjärta. Saknaden är frktansvärt stor efter Carina. Jag kan fortfarande inte förstå att hon inte längre finns kvar här bland oss. Mina tankar går tillbaks till för ett år sedan. Då vi träffades för sista gången. Hade jag visst att det skulle vara sista gången så hade jag aldrig åkt därifrån. Hon hade fått slänga ut mig. Vi skulle träffas fler gånger under det gångna året men det var hela tiden något som satte stopp för det. Tyvärr!

Vi tappade kontakten ett tag för flera år sedan. Det var innan tvillingarna föddes så det är 15 år sedan. Detvar en tuff tid det för jag saknade henne när vi inte pratades vid. Jag glömmer aldrig när jag stod i mitt kök och det ringde på dörren. In kommer Carina. Jag visste inte att hon visste vart jag bodde men det hade hon tagit reda på. Jag hade inte bott där så länge. Hon saknade vår vänskap och vi pratade ut om de missförstånd som hade uppstått.

Jag blev med tvillingarna och Carina blev fadder till dom. Jag är otroligt glad för den tid jag fick med Carina. Ett missförstånd är till för att redas ut och är vänskapen äkta så går dom att övervinna.

Semmeldagen är snart. Den 13 februari. När jag ser en semla eller tänker på semlor så tänker jag på min älskade Carina. När vi bodde i Billinge så köpte vi semlor där en dag i veckan och fikade på. När jag gick till henne så gick jag förbi fiket där och sprang in och köpte några semlor. Eller så kunde Carina ringa och säga att hon hade varit där och väntade på att jag skulle komma.

Så den 13 februari ska en och en annan semla ätas och mina tankar kommer tillägnas till världens bästa vän!

Semla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: