web analytics
Gå till innehåll

Allt för badrum

God morgon alla fina. Har varit vaken i någon timma nu. Gick upp vid 05:00 i morse för jag kunde inte somna om. Det är skönt att gå upp så tidigt ibland och bara få lyssna på tystnaden. Sedan är det rätt så skönt att kunna gå på toaletten med utan att behöva stå i kö hahaha.

Vi har bara en toalett och vi är rätt så många i familjen så ibland så kan det bli som så att det är en kö antingen innan besöket eller efter.

Prat om toalett. Vi har en toalett och den är inte så stor. Vi har ett litet skåp där inne som vi har våra saker i. Jag skulle vilja ha ett litet större där vi kan ha handdukar och tillbehör till duschen. Ha allt som man behöver samlat på en och samma plats. Vi är ju rätt många i familjen så det bör ju få plats med en del handdukar, schampo,  balsam och duschtvål. Men det finns möbler som är ämnade för att rymma mycket men på en liten yta.

Sen hade det varit suveränt med ett skåp där man kunde ha alla toalettrullar, tandkräm och extra tandborstar samt tvål. Att ha allt på ett och samma plats hade som sagt underlättat.

Idag kan man ju planera inköpen innan man handlar. Att via de kvadratmeter man har få reda på vad man behöver och hur det kan komma och se ut. Det underlättar ju att veta vad man behöver för något för att uppnå det bästa resultatet som det bara är möjligt att få.

Men att införskaffa nya möbler är ju inte hela charmen för ska man ändå byta möbler så kan man se sig om efter nytt kakel till duschen. Kanske lägga nytt golv, antingen klinkers eller en badrumsmatta. Köpa ny belysning och toaletthållare. Rubb som stubb ☺ Ja det hade varit ett stort upplyftande kan jag säga.

Jag brukar kolla runt lite på nätet för att se om det finns något. Hamnade på en sida som har det mesta i nom badrum och fastnade för en del saker där inne. Om man nu ska byta eller köpa till något till badrummet så kan man lika bra att ta allt på en gång. Eller hur? Om man har möjlighet. Men här blir det förmodligen lite då och då. Vi ska ha plats till det tills allt kommer på plats med, men det är mycket det som är en del av charmen med för då kan man bli säker på att man inte ändrar sig innan fått upp allt på plats.

Det ska nog bli ett nyårslöfte tror jag. Att fixa till badrummet. För visst är det roligt att förnya sig?! Jag har bott i 13 år här och vi har bytt ut lite men inte förnyat allt än. Tror vi snart ska ändra på det ☺

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: